RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Informații generale despre acest studiu

Bine ați venit la studiul KPMG pe tema “Provocările HR-ului în Noua Eră a Muncii”.

Acest studiu își propune să exploreze provocările și oportunitățile determinate în organizații de Noua Eră a Muncii și implicațiile pentru funcția de HR. Apreciem participarea Dvs. și credem că datele obținute în urma studiului vor reprezenta o sursă bogată de informații în elaborarea strategiei HR pentru anii următori.

Modalitatea de completare a chestionarului

În vederea completării cu succes a chestionarului vă rugăm să țineți cont de următoarele:
  • Fiți cât mai specifici în răspunsurile Dvs. În cazul în care nu aveti disponibile date exacte, vă rugăm să estimați cât mai bine posibil. Dacă o întrebare nu este aplicabilă organizației Dvs. o puteți lăsa necompletată, însă, în general, vă rugăm să răspundeți la cât mai multe întrebări pentru a permite o analiză cât mai robustă a rezultatelor.
  • Pentru asistență în vederea completării chestionarului, vă rugăm să folosiți adresa de e-mail evizireanu@kpmg.com
  • Completarea chestionarului durează aproximativ 20 de minute.
Confidențialitate

Menținerea confidențialității datelor este importantă pentru noi și, prin urmare, ne asumăm următoarele angajamente:
  • Vom face publice rezultatele studiului doar sub formă agregată, nu vom publica răspunsurile Dvs. specifice.
  • Numele organizației Dvs. va fi inclus într-o listă a tuturor participanților la acest studiu, în scopuri de raportare, prezentare și transmitere a informațiilor, doar dacă veți confirma acordul Dvs. prin răspunsul la întrebarea 1 din pagina următoare.
  • În calitate de participant, veți primi un raport ce va cuprinde rezultatele agregate ale studiului, precum și toate livrabilele pe care KPMG le va dezvolta pe baza rezultatelor studiului.
  • KPMG România colectează și prelucrează datele cu caracter personal reprezentând nume, prenume, poziția în cadrul organizației și adresa de e-mail a participantului, pentru scopul distribuirii rezultatelor studiului și pentru alocarea premiilor acordate tuturor respondenților, așa cum se menționează în invitația de participare la studiu.
  • KPMG România va păstra confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal colectate de la participanți.
  • După distribuirea rezultatelor studiului și acordarea tuturor premiilor către respondenți, KPMG România va proceda, de îndată, la ștergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate de către participanții la studiu.
  • Datele cu caracter personal nu sunt și nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele menționate la alineatele precedente.
Legal | Privacy
© 2019 KPMG International Cooperative ("KPMG International"), a Swiss entity. Member firms of the KPMG network of independent firms are affiliated with KPMG International. KPMG Internal provides no client services. No member firm has any authority to obligate or bind KPMG International or any other member firm vis-a-vis their parties, nor does KPMG International have any such authority to obligate or bind any member firm. All rights reserved.